Over mij

Gezondheid is altijd de rode draad in mijn leven geweest. Nadat iedereen in de gezondheidszorg ervan overtuigd was dat de beweeg- en leefstijladviseur hét beroep van de toekomst zou worden, ben ik de HBO opleiding Sport en Gezondheid gaan volgen. Toen ik mijn diploma had behaald bleek dit helaas nog niet het geval te zijn, dus ben ik verder gaan studeren tot fysiotherapeut. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb, de combinatie van deze opleidingen maakt mij een meer veelzijdige gezondheidsprofessional.

Tijdens mijn zwangerschapsverlof vorig jaar had ik veel tijd om na te denken en stil te staan bij de dingen die ik belangrijk vind. Zowel persoonlijk als op het gebied van werk. Ik kwam tot de conclusie dat ik binnen mijn werk als fysiotherapeut vooral het contact met mensen heel leuk vind. Echt van betekenis zijn door iemand iets mee te geven wat levenslange waarde heeft. 

Binnen leefstijlcoaching is dit de kern: stap voor stap werken aan een gezondere leefstijl, zodat het leven net wat leuker wordt! En niet op korte termijn, maar eigenlijk voor altijd.

Nadat ik door dit concept (leefstijltraject) zelf bijna 25 kg ben afgevallen na mijn bevalling vorig jaar, is het nu tijd voor de volgende stap! Ik breng mijn kennis en ervaring graag in de praktijk door jou naar een fit en energiek leven te begeleiden.